Douchegordijn wassen - Handige tips en de leukste inspiratie

Douchegordijn wassen - Handige tips en de leukste inspiratie

Wist je dat je met een douchegordijn je badkamer net even een andere, leuke twist kunt geven?

Het wordt de hoogste tijd om je douchegordijn eens een keer te wassen! Wat zeg je? Heb je dit nog nooit gedaan? Dan wordt het misschien wel tijd voor een nieuwe. Wist je dat je met een douchegordijn je badkamer net even een andere, leuke twist kunt geven?

Credit: Anthropologie

Wij hebben een paar douchegordijnen gespot waarmee die twist zeker gaat lukken. Oja, die laatste is speciaal voor alle leuke dames die nog vrijgezel zijn: zo heb jij iedere dag leuk gezelschap onder je douche! Ben jij toch nog niet toe aan nieuwe, maar is die van jou wel nodig aan een wasbeurt toe? Wij vertellen je hoe!

Douchegordijn wassen

Je douchegordijn wordt gebruikt om het vuile water met zeep binnen je douchebak te houden. Hierdoor kan het douchegordijn smerig worden. Het makkelijkste is natuurlijk om gewoon een nieuw douchegordijn aan te schaffen, vooral na het zien van die leuke hieronder, maar er zijn ook een aantal manieren om het oude gordijn weer schoon te krijgen:

  1. Last van kalkaanslag en andere vlekken? Was je douchegordijn op 40 graden met een vaatwastablet.
  2. Een vuil douchegordijn kan ook met fijnwasmiddel en witte azijn op het fijnwasprogramma worden gewassen.
  3. Heb je echt last van een heel smerig douchegordijn? Overweeg dan zo'n leuke nieuwe óf je kunt kiezen om hem eerst een tijdje in een bak met azijn en water te laten weken, daarna goed te schrobben met een borsteltje en vervolgens zoals hierboven in de wasmachine te stoppen.

Douchegordijnen, doe hier je inspiratie op!

[gallery link="file" ids="69143,69144,69145,69146,69147,69148,69149,69150,69153"] Credit: Forthehome/Westelm/Anthropologie/Macys/Southerncharm/Colorfulsenses/Zulily/Artfully/Cadeautips

Jessica Jansen

Door

27 mei 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!