Zomerplanten - 4 zomerse, verrassende plantenideeën

Zomerplanten - 4 zomerse, verrassende plantenideeën

Onlangs kwam MooiWatPlantenDoen.nl met vier zomerse, verrassende plantenideeën. Simpel, maar oh-zo-leuk! Deze kunnen we je gewoonweg niet onthouden.

Zomerplanten - Het is zomer! Tijd om urenlang in de tuin te zitten, genietend van de meest heerlijke, zomerse gerechten. Iets wat jouw avondje in de tuin zeker weten compleet maakt, zijn de juiste zomerplanten. En door deze gezellig en verrassend neer te zetten, wil jij je tuin echt nooit meer uit!

Onlangs kwam MooiWatPlantenDoen.nl met vier zomerse, verrassende plantenideeën. Simpel, maar oh-zo-leuk! Deze kunnen we je gewoonweg niet onthouden.

Zomerplanten

4 zomerse, verrassende plantenideeën

 

1. Creër je eigen plantentafel!

Sommige planten die je nu nog binnen hebt staan, doen het eigenlijk ook bijzonder goed buiten. Verzamel je favoriete mini-plantjes, plaats ze samen op de buitentafel en binnen no time ontstaat er een familie van planten!

[gallery link="none" columns="2" ids="62695,62696"]

2. Stapel je planten!

Verticale plantenwanden: de trend van dit moment! Je kunt oneindig combineren en mixen 'n matchen met je eigen wand. Hieronder is er gestapeld met behulp van boomstammetjes, voor een natuurlijk effect. Een ander leuk en simpel idee is het plaatsen van een tafel bovenop een andere tafel!

[gallery columns="2" link="none" ids="62697,62698"]

3. Laat je kruiden zweven!

Niet alleen ben ik gek op de geur van kruidenplantjes, ook fleuren ze je tuin, balkon én maaltijd op. Doe eens gek en hang ze in macramé hangers. Ben je creatief? Maak ze dan zelf! Je kunt ze natuurlijk ook gewoon lekker makkelijk kopen.

[gallery columns="2" link="none" ids="62700,62699"]

4. Combineer vintage met design!

Er wel eens aan gedacht om planten én bloemen te mixen? Dit zorgt voor een frisse, zomerse sfeer in je tuin of op het terras! Plant je planten in vintage potjes die je uit de keukenkastjes van je oma of uit de kringloopwinkel haalt en hang je bloemen op in designvaasjes!

zomerplanten

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!