Schoenen opbergen

Schoenen opbergen

5 ideeën om jouw schoenen op een nette manier op te bergen!

Heb jij ook zoveel schoenen? Wij vrouwen zijn er nu eenmaal dol op. Met pijn in ons hart kijken we naar onze kast waar alles op een hoop is gegooid.. Sommige schoenen zijn  wel te mooi om te dragen (lees: of ze zitten voor geen meter).

Andere zijn alleen voor de zomer of voor de winter. Weer andere zijn eigenlijk te klein, maar zijn zó schattig, die draag ik heus nog wel een keer.. En tot die tijd liggen al die schoenen op een hoop in de kast.

SChoenen opbergen 

Waarom berg je je schoenen niet op als kunstwerkjes? Want dat zijn ze toch eigenlijk wel! Gegarandeerd krijg je 's ochtends een happy mood als je jouw collectie ziet! Exshoes me! Dat is toch meer dan de moeite waard? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor jouw uitgezocht hoe je de kunstwerken hun plekje kan geven!

1. Schoenen aan een stang

Deze oplossing is ideaal voor pumps. Maar schoenen die geen hak hebben die blijven niet hangen. Maar het ziet er heel erg leuk uit, kijk wel uit als je iets langer bent.. Stoot je hoofd niet aan je schoenen!

2. Schoenen expeditie

Deze kast komt je misschien wel bekend voor! Het lijkt op de bekende Ikea Expedit kast voor €79,95. Het mooie van deze oplossing is dat het makkelijk bij te houden is. Zelfs je partner kun je makkelijk instructies geven om de kast netjes te houden!

3. Vintage schoenenkast

Zo'n vintage schoenenkast, weet je wel dat oude kastje van je oma die je stiekem heel mooi vindt? Ja daar hebben wij een oplossing voor gevonden, het is praktisch en het is ook nog eens super fabolous om je schoenen in op te bergen. Zo komen verschillende parels bij elkaar en wordt het een echte eye - catcher!

4. In de box

Koop een hoop van dezelfde dozen. Maak creatieve foto's van je geliefde schoenen en hang ze als labels aan de dozen. Zo weet je precies welk paar in welke doos zit. Super leuk! Je moet wel je schoenen netjes blijven opbergen in de juiste doos, anders wordt het een puinhoop. Wij hebben nog een grappig DIY project gevonden, hang ze op aan een slinger en zo vrolijken een paar dozen je slaapkamer op! 

5. Schoen in je ladder?

Heb je genoeg space? Zet zo'n toffe ladder neer en zet je schoenen erop! Het mooiste is een oude, houten ladder. Je kunt hem ook in een kleur schilderen die mooi in de kamer past. Maar.. loop er niet onderdoor, dat brengt ongeluk!

Heb jij nog leuke tips of ideeën hoe jij je schoenen opbergt? Laat het ons weten en wij voegen deze belangrijke informatie zo snel mogelijk toe!

 

Sarah Glasbergen

Door

02 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!