Bikini's en badpakken waar in je (nog) dunner lijkt

Bikini's en badpakken waar in je (nog) dunner lijkt

Dat kleding je dunner kan doen lijken is bekend, maar wist je dat dit ook geldt voor bikini's en badpakken? Wij gingen op jacht naar de leukste exemplaren.

Zodra de zomer in zicht is, rijst bij menig vrouw het goede voornemen om het lichaam bikini-klaar te krijgen. Voor een schamele twee weken worden dure sportschoolabonnementen afgesloten en crashdiëten uitgetest. Daarna is het gros van de vrouwen alweer afgehaakt. Gelukkig bestaat er ook nog zoiets als optische kilo's kwijtraken.

Halter

De neklijn van de good old halter bikini legt een andere balans in je lichaam en legt de nadruk op je borst, schouders en rug. Dit zorgt ervoor dat je slanker lijkt.

[gallery link="none" ids="59558,59560,59559"]

Photo Credit: victoriasecret / sheinside / asos

Ruches

Ruches voor kleine meisjes? Not anymore! Ruffles zijn hot deze zomer (lees ons artikel over bikini-trends) en ook eens goed voor je figuur. Ze benadrukken dingen die benadrukt mógen worden (borsten!).

[gallery link="none" ids="59562,59561,59563"]

Photo Credit: skinnycurvy / tumblr / macys 

Colorblocking

Colorblocking is niet alleen hot op de catwalk, maar ook in het zwembad en op het strand. Plus het creëert de illusie van een strak figuur!

[gallery link="none" ids="59568,59567,59569"]

Photo Credit: polyvore / instyle / modcloth

Kleine printjes

We love prints! De gouden regel is wel: hoe groter de print, hoe groter je lijkt. Kies dus voor kleine printjes om slanker te lijken.

[gallery link="none" ids="59573,59572,59574"]

Photo Credit: fabfashion / asos / mediacache

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!