8 lingerie tips - Dingen die je móet weten

8 lingerie tips - Dingen die je móet weten

Daarom hebben wij 8 tips verzameld voor het kopen van lingerie!

8 lingerie tips - We weten het eigenlijk allemaal: het overgrote deel van de vrouwen draagt een verkeerde beha. Lingerie hoort helemaal bij jouw look en dit moeten we zeker niet vergeten. Heb je mooi ondergoed aan dan voel je een stuk zekerder en dan durf je meer. Een aantal dingen wisten jullie misschien al maar even als reminder deze tips over lingerie. 

 

8 lingerie tips - Dingen die je móet weten

Tip 1: Afstemmen

Lingeriesetjes worden gemaakt voor vrouwen die dezelfde maat boven en onder hebben maar welke vrouw heeft dat? Je hoeft niet per se hetzelfde broekje te kopen als jouw beha maar koop het in dezelfde stijl, dus zwart bij zwart! Als je het op elkaar afstemt dan voel jij hier ook beter in. Voel je sexy!

Tip 2: Word bevriend met de verkoopster

Het is altijd handig om een verkoopster om hulp te vragen omdat er veel vrouwen met een verkeerde beha rondlopen. Vraag haar om hulp om jouw borsten op te meten en wordt bevriend met haar. Zo kun je elk jaar weer bij haar terugkomen omdat jouw borsten vaak groeien of veranderen in een jaar.

Tip 3: Goede maat?

Een simpel trucje om te checken of een beha goed is: hang naar voren met jouw bovenlichaam en schud jouw borsten. Blijven jouw borsten goed zitten en is er niet te veel ruimte over? Antwoord je deze vragen met 'ja', dan is de beha goed!

lingerie

Photo Credit: mediacache / exclusivlyselectedlingerie

Tip 4: Draag het voor jezelf

Draag jouw korset, kanten beha of knalroze setje onder jouw blazer tijdens een werkdag. Hierdoor voel je je sexy voelen en als dat zo is, dan gedraag je ook zo. Je hoeft dus niet altijd een setje voor iemand anders te kopen! Vind je het moeilijk om sexy lingerie te kopen, lees dan het artikel Sexy lingerie - Hoe kies je dat uit.

Tip 5: Bij twijfel, kies zwart

Een beha die elke vrouw zou moeten hebben: een sexy zwarte kanten beha. Het is veelzijdig, sexy en vleiend voor elke vrouw!

Tip 6: Begin achteraan

Als je een nieuwe beha hebt, gebruik dan het eerste haakje (dus het haakje meest dichtbij het uiteinde) van jouw beha. De band van de beha wordt elastischer doordat je het draagt en dan kun je na een paar weken een haakje opschuiven. Begin je meteen bij het laatste haakje dan heb je kans dat de beha te los wordt.

lingerie2

Photo Credit: itemtoabao / behance

Tip 7: Vervang het op tijd!

Veel vrouwen dragen jaren lang dezelfde beha. Je kunt echt niet met dezelfde beha lopen na vijf jaar! Na een jaar lang jouw broekjes gewast te hebben, is het mooie er ook vanaf. Vervangen dus, dames!

Tip 8: Wassen

Was jouw beha en kanten ondergoed altijd in een speciaal waszakje. Als je dit niet doet dan kan de beugel kapot gaan of losser worden. Dat is natuurlijk zonde van jouw beha. In een waszakje blijft het ook niet haken aan de andere kleding dus die lopen ook geen schade op.

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!