Wat vertellen je schoenen over je persoonlijkheid?

Wat vertellen je schoenen over je persoonlijkheid?

De kleding die je draagt laat een bepaalde indruk achter op mensen en aan de kledingstijl van een persoon kun je vaak veel af lezen.

We kennen allemaal het gezegde: de kleren maken de man. Uit onderzoek blijkt nu dat niet alleen je kleding bepaalt wie je bent, maar ook de schoenen die je draagt laten een bepaald beeld achter. Lees hier wat je schoenen over jou vertellen!

Photo Credit: letshaveamargarita

Als je er verzorgd en netjes uit ziet, laat dat een betere indruk achter dan wanneer je er slordig en onverzorgd uit ziet. Wat vertellen je schoenen over je persoonlijkheid?

1. Stiletto Girl

Jij bent uber-zelfverzekerd en loopt over de straten alsof je de Queen herself bent! Je bent altijd druk in de weer en je smartphone is je best buddy. De stiletto girl is een mix van traditioneel en modern, stiekem geloof jij in het feit dat mannen er zijn om het geld binnen te brengen en dat wij, vrouwen er zijn om het uit te geven, zodat wij er fabulous bij lopen. Tegelijkertijd geloof je in je eigen vrouwelijke krachten en ben je niet bang om te zeggen waar het op staat.

Een stilleto girl is vaak de leading-lady. Je hebt waarschijnlijk een topjob bij een fashion magazine of bent eigenaar van een Pr-bureau. Jouw Mr. Perfect moet macht uitstralen, elegant zijn en een flinke dosis zelfdiscipline hebben.

2. Cowboy boot girl

De cowboy boot girl heeft het hart van een echte cowgirl. Je straalt een bepaalde brutaliteit uit, dat voortkomt uit het vertrouwen dat je hebt in jezelf. De cowboy boot girl deinst nergens voor terug en weet van aanpakken. Met je doordringende blik kijk je dwars door de ander heen, zelfs tijdens alledaagse gesprekken!

Een cowboy boot girl wil maar één ding en dat is getting the job done! Je hebt geen tijd voor onbeduidende zaken. De cowboy boot girl, stroopt graag de mouwen op en is niet bang voor vieze handen. Een job als regisseur of range eigenaar past goed bij jou. Jouw Mr. Right is iemand die ietwat introvert is, zo zal hij jou niet zo snel naar je gevoelens en gedachtes vragen. Hij geeft je een vaste en vertrouwde thuisbasis en staat altijd voor je klaar.

[gallery link="none" columns="2" ids="58956,58955"]

Photo Credit: mediacache / mediacache

3. Sneaker girl

De sneaker girl is all about 'cool'! Iedereen vindt jou hartstikke leuk en kijkt misschien een beetje tegen je op. Maar tegelijkertijd ben je wel heel toegankelijk voor iedereen. Je bent op de hoogte van de nieuwste en gaafste films en muziek. De sneaker girl is vaak heel ad rem en heeft altijd haar woordje klaar. Je houdt van ironische en sarcastische humor.

De sneaker girl doet graag iets waar ze blij van wordt; je werkt waarschijnlijk achter de schermen bij een film- of muziekstudio of bij een hip lifestyle magazine. De sneaker girl zit niet graag stil en is constant bezig met datgene waar ze van houdt. Jouw ideale lover is iemand die tegelijkertijd ook je maatje is. Jullie doen graag dingen samen zoals skeeleren, hardlopen maar jullie vinden het ook fijn om lekker een avondje bank te hangen met zijn tweetjes. Hij moet tegen jouw sarcastische humor kunnen, maar daarnaast moet hij ook naar je kunnen luisteren.

4. Classic Conservatieve pump lady

De classic conservatieve pump lady is een echte op-en-top business girl. Multitasken is een van de eigenschappen waarin jij uitblinkt. Als jij 's ochtends de deur uit gaat met een overvolle laptoptas, drink je, je coffee-to-go en scan je vluchtig de krant door. Tegelijkertijd check je, je agenda en beantwoordt je mailtjes met je PDA. Luieren komt niet in jouw woordenboek voor! En hoewel je altijd in de weer bent, sta je altijd voor je vriendinnen klaar. No matter what, je vriendinnen kunnen altijd op je rekenen!

Als classic conservatieve pump lady heb je een topjob bij een bank, accountant of advocatenkantoor. Jouw Mr. Perfect moet dezelfde waarden als jou hebben. Hij moet betrouwbaar en flexibel zijn, hij houdt van plezier maken en is heel vriendelijk en beleefd. Unfortanetly lopen er niet zoveel van jouw Mr. Perfects rond. Misschien moet je wat minder hoge eisen stellen!

[gallery link="none" columns="2" ids="58958,58957"]

Photo Credit: witanddelight / cityfied

5. Mary Jane girl

De Mary Jane girl is wat we noemen een echt meisjes-meisje. Je bent heel geordend en netjes en je houdt van regelmaat. De boekenkast is ingericht op alfabetische volgorde, in je kast hangen al je jurkjes en rokjes op kleur bij elkaar en zelfs in de keuken heb je alles overzichtelijk, volgens een bepaald systeem geordend. Maar degene die jou goed kennen, weten dat jij ook een hele andere kant hebt. Je kunt namelijk ook wel eens lekker mee lachen, gieren en brullen en grapjes maken. Maar dat doe je alleen bij diegene, die je goed kent. Jouw lievelingskleuren zijn roze, geel en mint groen.

Op je werk vind je het belangrijk dat je gewaardeerd wordt. Als Mary Jane girl werk je waarschijnlijk bij een bibliotheek of als antiek restaurateur. Ook een job als manager zou jou niet misstaan! Jouw ideale partner is een echte gentleman, die deuren voor je openhoudt en af en toe een bloemetje meeneemt. Een advocaat zou een perfecte match zijn!3

 

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!