Geel met Pasen - Ga voor de rok!

Geel met Pasen - Ga voor de rok!

Behoorlijk wat jaren terug werd de kleur geel echt als not-done gezien, maar de afgelopen jaren zien we steeds meer vrouwen die het zich helemaal eigen maken

Had je laatst ook ons blog gelezen over colorblocking met geel? Nou, wij krijgen de kleur in ieder geval niet meer uit ons hoofd en met Pasen in het zicht moesten wij wel een vervolg blog schrijven! 

Photo Credit: Lookbook , RemainSimple

Behoorlijk wat jaren terug werd de kleur geel echt als not-done gezien, maar de afgelopen jaren zien we steeds meer vrouwen die het zich helemaal eigen maken. Nice! Inmiddels zijn er ook zo onwijs veel  verschillende geel tinten te verkrijgen dat iedereen er mee weg komt!

Geel met Pasen

Maar nu voor de Paassferen wilden we op zoek naar een fashion item dat iedereen in z’n kast moet hebben en dat ook nog eens écht iedereen staat: de rok! Bekijk ons inspiratiebeeld en rock Pasen met jouw eigen favoriet!

TIP: Iedereen staat een mooie rok, maar kijk goed naar welke type bij jouw lichaam past!  Wij hebben tips

Scrollen maar!

Hoe mooi zijn deze rokken? Van casual, beachy, speels tot chique, zakelijk, power woman! Lees ook een onze blog over Lente-musthave: Spijkerbloesjes. Hoe gaaf zouden die staan op deze speelse lente rokken?![gallery columns="1" link="none" ids="56774,56773,56772,56771,56770,56769"] Photo Credits: Lookbook, Shophers, Flickr, RemainSimple, RedHair, Flickr, Pinterest, ThisTimeTomorrow, Iamemmaclaire, Internationalstreetstyle, Pinkpeonies, Shabbyapple

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!