Scratch n sniff Jeans - Wassen door te wrijven

Scratch n sniff Jeans - Wassen door te wrijven

Jean designers Tate & Yoko vinden het te vaak wassen van hun mooie jeans sowieso een last en doen het 't liefst zo min mogelijk

Kan je een spijkerbroek 2 of 3 dagen aan of misschien wel veel langer? Of draag jij hem gewoon totdat hij zo ver uitgelubbert is dat hij wel in de was móet?! Of heb jij misschien wel gewoon net even geen tijd om je jeans te wassen maar wil je nou wel persé die ene aan? Wij spotten dé oplossing!

Photo Credit: Sorensondash

Jean designers Tate & Yoko vinden het te vaak wassen van hun mooie jeans sowieso een last en doen het 't liefst zo min mogelijk. Immers, de kleuren vervagen en de stof wordt dunner. Zonde! Maar hun oplossing voor dit probleem is wel héél revolutionair te noemen...

Scratch 'n sniff Jeans

Jeandesigners Tate&Yoko hebben de Scratch 'n sniff Jeans op de markt gebracht met als doel het wassen van je stoere jeans te verminderen. De jeans zijn namelijk zo gefabriceerd dat bij hoge wrijving er een lekkere geur wordt verspreid. Dit systeem werkt net als die kinderplaatjes van vroeger of parfum advertenties die wel eens in de magazines te zien zijn: wrijf er over en er komt een geur vrij, Scratch 'n sniff!

Een lekker ruikende broek

De geur die vrijkomt bij de jeans verdoezeld de stads/werk/eet/scheetjes/leef geuren die zich tot dan toe in je broek hebben verzameld en je jeans hoeft hierna dan ook niet meer gewassen te worden. Ja je leest het goed, een jeans met een maskeergeurtje dus! Simpel weg even hard wrijven!

Tot nu toe zijn de speciale Scratch 'n sniff jeans alleen nog maar te verkrijgen in de geur mint, maar al snel komen ze met meerdere producties op de proppen.

Spijkerstof is natuurlijk altijd goed, maar wat vinden jullie hiervan? Cool idee en eigenlijk best wel handig voor al die luie mannen die überhaupt geen wasdag kennen! Of is dit echt te gek voor woorden?

[gallery columns="1" link="none" ids="57017,57016"] Beeld: Tate&Yoko, Sorensondash

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!