De chiffon rok - Casual chique

De chiffon rok - Casual chique

Haal je chiffon rok maar uit de kast.

De chiffon rok is deze lente en zomer helemaal hot. Deze zomer is vooral de asymmetrische chiffon rok enorm populair. De rok is aan de voorkant korter dan aan de achterkant. Doe hier je inspiratie op. 

Chiffon rok

De chiffon rok bestaat meestal uit meerdere lagen stof in dezelfde kleur. De bovenste laag van de rok is gemaakt van een transparante stof, de laag daaronder is gemaakt van 'gewone' ondoorzichtige stof. Soms is de onderste laag ook korter dan de bovenste laag van de rok. De chiffon rok geeft een beetje een zweverig en romantisch effect. De chiffon rok is er in alle soorten en maten. Je hebt een korte chiffon rok die boven je knieën uitkomt maar de chiffon rok is er ook in maxi formaat.

Asymmetrische chiffon rok

De asymmetrische chiffon rok kun je matchen met een toffe tanktop voor een casual look, maar je kunt hem ook combineren met een blouse voor een chiquer effect. Wij hebben vast een paar gave items voor je gespot!

[gallery link="none" columns="2" ids="54715,54716,54717,54718,54719,54720,54721,54722"] Photo Credit: dresses / cichic / herfashionlikes / chicwish / aritzia / lolobu / 2dayslook

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!