4 tips om jouw interieur lenteklaar te maken

4 tips om jouw interieur lenteklaar te maken

Bij de lente horen bloemen, toch? Leuk voor je balkon of tuintje, maar ook leuk voor ín huis.

Woonaccessoires kleuren deze lente geel, groen en roze. Laat je inspireren en maak je interieur klaar voor de lente! 

4 tips om jouw interieur lenteklaar te maken!

1. Gebruik kleur

Bij de lente horen frisse kleuren: geel, lichtgroen, mint en roze. Deze kleuren geven je inrichting binnen no time een lentegevoel. Je hoeft niet meteen al je muren mintgroen te sauzen, met gekleurde bloemen, vaasjes en kussens bereik je ook een groot effect. Vind je het lastig om te bepalen van welke kleuren jij het lentegevoel krijgt? Bedenk je dan van welke kleuren je blij wordt en pas deze toe in je interieur.

2. Haal bloemen in huis

Breng de lente in je huis met bloemen! Flinke bossen tulpen, narcissen en krokussen zetten je interieur zeker in het zonnetje. Zet ze in een mooie vaas en maak een bloemenhoekje of verspreid ze over de je hele huiskamer.

3. Decoreer en creëer

Ook met decoratie kun je een lentegevoel creëren. Maak vrolijke 'kunstwerkjes' door leuke servetjes in te lijsten. Koop kussenhoezen in frisse kleuren of gordijnen met een bloemenprint. Zelfs tijdens lunch of diner kun je in lente terug laten komen als je eet mintgroen of vrolijk geel servies. Supervrolijk!

4. Muurbloem make-over

Geef je interieur een echte make-over door een saaie wand te behangen met bloemetjesbehang. Kleine moeite, groot effect! Vind je een hele wand te druk? Je kunt ook fotolijsten vullen met leuk behang. Of probeer het eerst op je kastdeure

Meteen aan de slag met deze ideeën? Laat ons weten hoe jij je interieur lenteklaar maakt!

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!