Handig een Quooker in de keuken

Een Quooker in de keuken? Zin of onzin? Wij hebben voor een Quooker gekozen en ik heb deze al een tijdje gebruikt. En ik ga je vertellen waarom zo'n Quooker nou echt een onwijs handig ding is!

Advertorial

Een Quooker in de keuken? Zin of onzin? Wij hebben er een tijd over na gedacht. Zou je het nou écht veel gebruiken? En wat zijn nou de echte voordelen ervan? Wij hebben voor een Quooker gekozen en ik heb deze al een tijdje gebruikt. En ik ga je vertellen waarom zo'n Quooker nou echt een onwijs handig ding is!

Een Quooker met kinderen?

Mijn eerste grote zorg was: is een Quooker met kinderen nou wel handig? Het klinkt best eng: kokend water uit de kraan. Je ziet meteen zo'n scenario voor je waarbij je kleine peuter handen gaat wassen en dan gaat het verkeerd. Ik kan je vertellen, er is echt goed over na gedacht. Als gasten bij ons voor het eerst zijn, moet ik ze altijd (twee keer) uitleggen hoe je er kokend water uit krijgt. Dus geen zorgen!

Snel eten op tafel

Wij hebben allebei een super drukke job. Echt heel veel tijd om 's avonds in de keuken te staan hebben we gewoon niet. En ik vind het toch wel ontiegelijk makkelijk dat je een pasta'tje maakt en het water gewoon meteen al kookt! Het scheelt gewoon écht heel veel tijd!

Design ziet er fancy uit

Eerlijk is eerlijk; het design van de Quooker ziet er gewoon fancy uit! Wij hebben onderstaande gekozen, maar je kunt deze helemaal aanpassen naar je wensen. Wat voor staal, vorm etc! 

Geen zooi op je aanrecht

Weet je wat ik nou zo chill vind: je hebt weer een apparaat minder op je aanrecht. Ik hou niet van zooi, zeker omdat we een open keuken hebben. Ik was ook heel blij om de waterkoker de deur uit te doen!

Quooker Flex

Wij hebben gekozen voor een Quooker flex. Je kunt dus zo nog makkelijk heel je wasbak schoonspuiten omdat het zo'n handige uittrekslang heeft!

 

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie