Perfect find: drinkfonteintje

Perfect find: drinkfonteintje

Dit kleine maar handige dingetje heet 'Tapi' en schuif je om de waterkraan

Credit: Spoonsisters Stel je de heetste zomerdag van het jaar voor. Elke vorm van katoen lijkt een kledingstuk te veel te zijn en de zweetdruppels staan oncharmant op je bovenlip te pronken. Als je dan ein-de-lijk thuis bent kun je niet wachten om een sprintje naar de keuken te maken om vijf minuten lang met je kop onder kraan te hangen. Hartstikke fijn, maar helemaal hygiënisch is het niet. En ook niet echt handig, aangezien er een dikke kans is dat je je nek verdraait. Gelukkig zijn er altijd van die geniale types die voor de kleinste probleempjes een oplossing weten te vinden. Deze week in de Perfect find: het drinkfonteintje.

Drinkfonteintje

Dit kleine maar handige dingetje heet 'Tapi' en schuif je om de waterkraan (past op bijna elke kraan!). Vervolgens knijp je in de bodem, zodat het water omhoog schiet als een fonteintje. Tapi is gemaakt van waterproof rubber die de smaak van water niet verandert.

drink

Where to find

Kies je favoriete kleur uit (genoeg keus: licht- of donkerblauw, groen, geel, oranje, rood, roze of paars) en bestel hem hier voor €11,95.

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!