Tuinieren met het Gooische Vrouwen tuingereedschapset

Tuinieren met het Gooische Vrouwen tuingereedschapset

Met een beetje hulp van jezelf, en een beetje hulp van dit Gooische Vrouwen Tuin gereedschapset tover jij jouw tuintje om tot een zomer proof place to be! Tuinieren met het Gooische Vrouwen tuingereedschapset.

Klussen rondom het huis een echte mannenklus? Don't think so! Ook wij vrouwen zijn in het bezit van een stel handige groene vingers waarmee we ons persoonlijke (moes)tuintje maar al te graag een flinke onderhoudsbeurt geven! De tuin is, zeker in de lente- en zomermaanden, immers een veelbezochte plek.

Groene (en roze!) vingers

Tuin gereedschap hoeft niet saai te zijn! Dat bewijst dit cute in pink tuin gereedschapset met haar vrouwelijke klusitems. De set bestaat, naast de bubble gum roze koffer, uit een paar handschoenen, een snoeischaar, een knot touw, een schepje, een kniematje, een setje plantlabels, een pootstok en een harkje. Want laten we eerlijk zijn: we zijn en blijven vrouwen... we'd rather do it in style!

[gallery link="none" columns="2" ids="58208,58209"] Photo Credit: Gadgethouse.nl

Hebben, hebben, hebben

Dit woman item is bij verschillende online shops te bestellen. Onder andere Gadgethouse.nl en Bestelkado.nl verkopen dit op en top vrouwelijke kluspakket. Wat is er nou fijner dan onder het genot van een stralend zonnetje jouw prachtige tuintje een zomer make-over te geven? Wij zeggen: groene vingers uit de mouwen en tuinieren maar!

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!