Je sleutels niet meer kwijtraken- 5 manieren

Je sleutels niet meer kwijtraken- 5 manieren

Ben jij je sleutels ook altijd kwijt? Het is het handigst om je sleutels altijd op dezelfde plaats op te bergen. En wat is er nu handiger dan je sleutels aan een haakje hangen, vlak bij de voordeur? Ben je benieuwd wat voor oplossingen wij hebben gevonden? Bekijk ze hieronder!

Credit: Etsy  

Wij hebben 5 manieren voor jou verzameld, zodat je sleutels nooit meer kwijtraakt.

1. Dienblad

Je hebt vast nog wel ergens een dienblad in de kast liggen. Maak van dat oude dienblad een leuk sleutelrek! Schuur het dienblad op en geef het een likje verf. Plak een leuk behangetje aan de binnenkant en maak wat haakjes in vast aan de bodem van het blad. Je bent klaar in een handomdraai! Het is super makkelijk om te maken en het ziet er ontzettend leuk als je het ophangt.

2. Bestek

Heb je nog oud bestek over? Je kunt er een super leuke sleutelopberger van maken! Zaag van te voren wat blokjes hout en verf ze in leuke kleuren. Buig het bestek om en plak ze op een gekleurde houtblok. Aan het handvat van het bestek kun je nu je sleutels hangen! Maak gebruik van grote en kleine bestekstukken. Zo krijg je een leuk en speels effect.

[gallery link="none" columns="2" ids="59053,59054"]

Photo Credit: bhg / blogoff

3. Van rubber

Op de website van Dawanda kun je een wel heel gave sleutelbewaarder vinden. Hij is gemaakt van oude, rubber banden. Ze zijn strak op elkaar gevouwen en zijn super stevig. Je steekt je sleutels er  gewoon tussen en ze blijven zitten! Hij kost maar € 29,00! Zelf maken kan ook, maar dan moet je wel voldoende rubber bezitten. Misschien kun je bij de fietsenmaker wat oude binnenbanden krijgen!

4. Figuurzagen

Heb je zin om zelf lekker creatief aan de slag te gaan? Teken op een stuk hout een leuk figuur, bijvoorbeeld deze grappige snor. Zaag het uit met een figuurzaag en schuur alles goed op. Schilder het in een gewenste kleur en draai aan de onderkant wat haakjes vast. Aan deze haakjes kun je je sleutels gaan hangen. Niet moeilijk om te maken, maar wel erg persoonlijk.

5. Krant

Heb je nog een oude sleutelplank liggen, maar wil je die leuker maken? Je kunt hem gaan verven, maar je kunt er ook een krant om wikkelen! Schuur de plank goed op en smeer hem in met goede alleslijm. Scheur een krant aan stukken en plak de stukjes op de sleutelplank. Om te voorkomen dat je het papier er per ongeluk afkrast met je sleutels, smeer er een goede beschermingslak overheen.

Redactie ThePerfectYou.nl

Door

30 april 2014

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!