Muurdecoratie maken - Design je eigen muur!

Muurdecoratie maken - Design je eigen muur!

Kan jouw muur ook een opfrisser gebruiken? Doe dan hier jouw inspiratie op!

Kan jouw muur ook wel een opfrisser gebruiken? Je kunt natuurlijk je hele muur een nieuwe kleur geven, maar je kunt ook op een andere manier een nieuwe look creëren. Muurstickers zijn dé trend van dit moment als het om woondecoratie gaat!

Als je creatief bent, kun je je lekker uitleven en zelf een tekening op de muur maken. Maar als je dat niet aandurft, of niet wilt, kun je er ook voor kiezen om gewoon muurstickers te kopen. Deze plak je voorzichtig op je muur en geeft een super leuk, nieuw resultaat!

Muurdecoratie maken 

 

Washi Tape

Voor de echte doe-het-zelver is het een super gave uitdaging. Hieronder vind je een inspiratiefoto voor het gebruik van washi tape op de muur. 

Het is een decoratief soort tape dat je voor eindeloos veel dingen kunt gebruiken. Washi tape kun je ergens opplakken, en het met net zo weinig moeite het er weer af halen zonder het oppervlakte te beschadigen.

Deze zijn verkrijgbaar in allemaal verschillende kleuren, motiefjes en groottes.

Dat doe je zo!

Bedenk hoe groot je de tekening op de muur wilt hebben en teken met potlood de sjablonen op de muur. Trek met zwarte tape over de getekende lijnen en knip deze af.

TIP: Maak met washi tape een mooie lijst om je foto's en posters heen en plak die op de muur.

Wat ook heel erg leuk is, is een muurtekening maken en deze combineren met andere accessoires. Wat dacht je van deze leuke boom als kledinghanger? Of een To do lijstje op je muur! Je kamer fleurt er helemaal van op!

TIP: Een boom met handdoeken is ook super grappig voor in de badkamer.

Tape it!

Klinkt dit allemaal te lastig? Online vind je toffe en grappige muurstickers die je makkelijk op je muur plakt. Ook behang- en verfzaken verkopen vaak muurstickers. En tegenwoordig kun je ze ook bij de Hema of Xenos krijgen!

Wil jij ook zo'n toffe sticker voor op je muur?! Je kunt ze nu online kopen op Etsy, en kiezen tussen talloze andere designs!

Lamyae Aulad Ahmed

Door

09 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!