Glutenvrije pannenkoeken met bananen en kaneel

Gezond en lekker, genieten dus!

Soms mag je even zondigen, bijvoorbeeld bij je ontbijt in het weekend! Dit recept is heerlijk, en niet zo ongezond als chocoladecroissants voor je zondagsontbijt. Pannenkoeken gemaakt van maar twee ingrediënten! Yummie.

Je hebt trek in pannenkoeken met lekker veel stroop. Maar hoe maak je je pannenkoeken gezond?

Gezonde, glutenvrije pannenkoeken

Wat heb je nodig?

  • 2 bananen
  • 2 eieren

Optioneel

  • 1 theelepel kaneel
  • 100 gram zwarte bessen
  • 2 eetlepels chocoladehagelslag

Hoe ga je te werk?

Stap 1

Prak de bananen en doe hier de eieren bij. Verwarm een pan en doe hier een beetje olie in. Zorg voor middelhoog vuur.

Stap 2

Doe nu de pannenkoekjes in de pan, gebruik 1 tot 2 eetlepels van het beslag.

Stap 3

Bak de onderkant ongeveer 1 minuut totdat het goudbruin is. Besprenkel de pannenkoeken met alle optionele goedjes, zoals zwarte bessen of chocoladehagelslag. Flip de pannenkoek en laat de andere kant nog een minuutje in de pan bakken.

Stap 4

Serveer je pannenkoeken met gezonde toppings zoals aardbeien of wat appelstroop.

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie