Meerdere instagram accounts beheren op Iphone

Meerdere instagram accounts beheren op Iphone

Dit zijn de manieren hoe je meerdere Instagram accounts kunt beheren.

Instagram blijft één van onze favoriete bezigheden. Alleen wat is het irritant dat je niet meerdere accounts kunt beheren. Switchen tussen meerdere accounts gaat alleen door in en uit te loggen. Ik hou het account bij zowel voor ThePerfectYou.nl als mijn eigen account. En ik raak er gefrustreerd van, maar er zijn wat oplossingen. Deze apps zijn ideaal om op je telefoon te installeren om zo meerdere Instagram accounts te beheren!

Dagelijks zoek ik nieuwe apps die dit probleem kunnen verhelpen. Onderstaande apps zijn mijn favoriete. Om eerlijk te zijn niets is ideaal. Het is niet net zo makkelijk zoals het beheren van meerdere Facebook account. Instagram heeft aangegeven dat ze hier mee bezig zijn. Ik zeg hoe eerder hoe beter!

 

Apps op je telefoon om meerdere Instagram accounts te bekijken

Met Fotogramme kun je prima meerdere accounts beheren. Het is bijna ideaal. Je kunt namelijk switchen tussen meerdere accounts en foto's bekijken, foto's liken, reageren op comments en ook foto's opslaan. Het is een gelikte app met een mooi design. Alleen je kunt er geen foto's uploaden.

foto's uploaden voor meerdere Instagram accounts

Helaas ken ik maar één app waarmee je foto's kunt uploaden voor meerdere accounts. Voor $1,99 kun je deze app downloaden. Je zou zeggen dat je er dan bent, maar deze app werkt niet vlekkeloos. Zie Instapload

Foto's inplannen en accounts beheren op je computer.

Dit programma is fijn als je graag op een computer werkt. Met deze webbased versie kun je meerdere accounts beheren en zelfs ook foto's uploaden en inplannen. Ideaal als je (net zoals ik) in een redactieteam werkt. Iedereen kan voor ThePerfectYou.nl Foto's inplannen. Het is wel betaald, $20,- dollar per maand. Zie Schedugram

 

Hebben jullie een perfecte tip om meerdere accounts te beheren? Ik hoor heeeeeel graag van je! :D

Sarah Glasbergen

Door

12 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Motivatie in je inbox!