Het geheim voor superzachte benen!

Rosanne ontdekte (veel te laat!) het geheim voor superzachte benen, oksels en bikinilijn.

Advertorial

Confession: ik ben een beetje een pussy wanneer het aankomt op scheren. Een waxbar? Mij niet gezien, ik ga al dood van de pijn bij het idee alleen. Daarom zijn mijn oude scheermes en ik al járen een vertrouwd duo. Yep, zelfs al betekent dat dagelijkse scheersessies (zeker in de zomer!) en stomme rode bultjes hier en daar. Maar wie weet is dat laatste passé... 

Scheren en trimmen

Ik mocht namelijk de Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini testen, een scheermes en trimmer in één. Een trimmer gebruikte ik daar down under nog nooit, maar het blijkt echt een hele easy manier om de boel netjes op één lengte te houden. Dat gaat echt een stuk netter dan met een schaar. Deze functie werkt op batterij en kan gewoon onder de douche gebruikt worden. En zeker weten dat je vriend deze functie ook handig vindt als hij het daar beneden graag een beetje bijhoudt - al wil je natuurlijk helemaal niet dat hij daar jouw scheerapparaat voor gebuikt, grr. Mijn bikinilijn mag er in elk geval zijn, al grijp ik toch minder vaak naar de trimmer dan naar het scheermes.

Tip! Heb je ook snel last van rode bultjes na het scheren van je bikinilijn? Gebruik altijd een zo scherp mogelijk mesje, dus niet een waar je al tien keer je benen mee gedaan hebt. Ook zijn scheermesjes met meerdere mesbladen het beste om irritatie te voorkomen.

Een echt huidvriendelijk scheermes

Maar scheren, dat doe je als het goed is wel regelmatig. Oksels, benen, bikinilijn... je voelt je gewoon een stuk frisser als het een beetje netjes en glad is. Excuse me voor de weinig kritische woorden, maar dat gaat je met dit scheermes zeker lukken. De ovalen kop telt vijf mesjes die je verrassend zacht van je haartjes verlossen. Ik moest zelfs even kijken of ik niet vergat een beschermkapje van het mes te halen, zo zacht voelde de kop aan. Maar het is gewoon de vorm en het Hydra Renew serum dat dit scheermes zo huidvriendelijk maakt.

Zachte benen, happy me

Ik ben héél blij dat ik mijn oude scheermes heb ingeruild voor dit exemplaar. Het scheren gaat zo soepel en gladjes dat ik zelfs na een paar dagen achter elkaar scheren geen bultjes heb, YAY! Ik gebruik altijd wel een olie of crème voor na het scheren, maar zelfs zonder zijn mijn benen echt zacht. Ik had dus veel eerder mijn oude scheermes (waarvoor ik heus wel regelmatig nieuwe mesjes kocht, maar die zijn lang niet zo fancy en geavanceerd!) het raam uit moeten gooien. 

De Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini vind je in bijna elke drogist en ook online bij bijvoorbeeld Bol.com. 

 

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn al 8 reacties geplaatst.

10 maanden geleden

Voor mn omgeving die t waxen maar blijven prijzen lijkt t me heerlijk om een goeie scheermes te hebben om hun ongelijk te vewijzen ????

10 maanden geleden

Ja die zou ik graag uittesten! ik heb altijd last van rode bultjes na het scheren dus ben al een tijd opzoek naar een goede oplossing voor zowel benen als down under. Want nu stel ik het steeds uit en krijg je dus een wintervachtje. De hele winter gladde benen en de rest ;) zou heel fijn zijn!

10 maanden geleden

Zachte benen klinkt als muziek in de oren. IK DOE MEE!!!

10 maanden geleden

IM IN LOVE! Veel scheermesje hebben mij hetzelfde beloofd, maar tevergeefs meerphh. De wilkinson might be the one for me ????

10 maanden geleden

Ik wil heeeeeeeel graag dit scheermesje! Ik zat te twijfelen om te alles te laten weglazeren... maar dit wil ik graag nog wel eerst proberen:-)

10 maanden geleden

Oehh wat een leuke actie! Ik doe graag mee, aangezien ik helemaal gek word van alle bultjes na het scheren! En voor waxen ben ik als de dood haha ????

10 maanden geleden

Yes, daar heb ik wel oren naar! Ik ben ook echt niet van de waxbar dus doe mij dit scheermes maar!

10 maanden geleden

Wauw! Ik zou heel graag een De Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini willen hebben. Hopelijk dan geen last meer van rode bultjes na het scheren en lekker zachte benen zie ik ook wel zitten :)
Groetjes Susanne

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie